Εκλογές ΕΒΕ Κοζάνης: «Δυστυχώς η αποχή νικάει» – Γράφει ο Παντελής Καπλάνογλου



24883648_10214631720847253_8190382882901736878_o

Δυστυχώς ούτε οι χειρότερες προβλέψεις μου για την αποχή από την εκλογική διαδικασία δεν μπορούσε να περιγράψει την τραγική κατάσταση που εξελίχθηκε σήμερα στα Εκλογικά Κέντρα Κοζάνης και Πτολεμαΐδας.

Σήμερα από τις 08:00 το πρωί μέχρι και τις 18:30 το απόγευμα συνολικά ψήφισαν 970 Επαγγελματίες από την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, 970 άτομα από τα 11.000 μέλη , 970 άτομα από τα 4.200 που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και όμως 3.230 άτομα που μπορούν να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές δεν ήρθαν σήμερα να ψηφίσουν, προλαβαίνουν όμως να το κάνουν τουλάχιστον την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017.

Σαφώς κατανοώ 100% τους συναδέλφους μου , για ποιο λόγο να πας και να ψηφίσεις για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κοζάνης , από την στιγμή που τόσα χρόνια δεν σου προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ, έχετε 100% δίκιο !!!.

Έρχεται όμως αυτό το ΑΛΛΑ που στην προκειμένη περίπτωση έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Αλλά εάν δεν συμμετέχουμε δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν τα πράγματα στο Επιμελητήριο μας. Θέλω να σκεφτείτε πως το να πάτε και να ψηφίσετε σε αυτές τις εκλογές είναι ΜΟΝΟ 15 λεπτά από την ζωή σας και όμως αυτά τα 15 λεπτά μπορούν να είναι ικανά να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε το Επιμελητήριο μας σήμερα, μπορεί να είναι ικανά να αλλάξουν τον τρόπο που μας υπηρετεί όλους εμάς, αρκεί να καταλάβουμε όλοι μαζί πως αυτά τα 15 λεπτά μόνο προς το καλό μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα για όλους εμάς τους ελεύθερους επαγγελματίες του Ν. Κοζάνης.

Θέλω να ξέρετε όλοι σας πως σε αυτές τις Εκλογές του Επιμελητηρίου μας έχετε την επιλογή να αλλάξετε τα πράγματα κάνοντας τρία(3) απλά βήματα.

1. Μεταβείτε στο Εκλογικό Κέντρο (δείτε προηγούμενη ανάρτηση)

2. Προσπεράστε ότι “κοράκια” βρείτε μέσα στο εκλογικό που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν πως “Αυτοί” είναι καλύτεροι από τους άλλους και μπείτε στην αίθουσα των εκλογών.

3. Επιλέξτε τον Συνδυασμό που ΕΣΕΙΣ πιστεύετε πως είναι η σωστή επιλογή για το Επιμελητήριο μας και ρίξτε την ψήφο σας στην Κάλπη.

Με αυτά τα τρία(3) απλά βήματα που δεν διαρκούν πάνω από 15 λεπτά συμμετέχετε στην αλλαγή του Επιμελητηρίου ΜΑΣ πραγματικά με την ΑΠΟΧΗ ο επιχειρηματικός κόσμος και όλοι εμείς οι επαγγελματίες μόνο να χάσουμε μπορούμε.

Παντελής Καπλάνογλου – Τμήμα Υπηρεσιών
[ Επιχειρηματικός Δρόμος ] του Βασίλη Μόσχου
“Δεν σου ζητώ να με ψηφίσεις , σου ζητώ να σκεφτείς πραγματικά την αξία που θα δώσεις στην δική σου ψήφο”

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εκλογές ΕΒΕ Κοζάνης: «Δυστυχώς η αποχή νικάει» – Γράφει ο Παντελής Καπλάνογλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.