Στα Γρεβενά εκδήλωση για το 11ο Συνέδριο αρχών και θέσεων της Νέας Δημοκρατίαςnea_dimokratia_pinakida

Η ΝΔ μπαίνει στην τελική ευθεία για το 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων! Η οργάνωση του Κόμματος της ΝΔ κινείται πλέον σε συνεδριακούς ρυθμούς. Πάνω από 3000 σύνεδροι αναμένεται να καταφθάσουν απ’ όλες τις γωνιές της χώρας και να συμμετάσχουν στις συνεδριακές εργασίες, προκειμένου να επικαιροποιήσουν και να εγκρίνουν το κυβερνητικό προγραμματικό πλαίσιο, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ θα κληθούμε πολύ σύντομα να υλοποιήσουμε.

Ο Γραμματέας του Κόμματος κ. Λ. Αυγενάκης, οι Γραμματείες του Κόμματος και οι Τομεάρχες της ΝΔ εργάζονται σκληρά για την επιτυχία των εργασιών του Συνεδρίου. Αιχμή του δόρατος των εργασιών ο Γραμματέας Προγράμματος κ. Γ. Στεργίου και οι συνεργάτες του και τη στήριξη του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στ. Κονταδάκη. Και βέβαια όλα αυτά υπό την επίβλεψη του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Κ. Χατζηδάκη.

Μάλιστα, την ερχόμενη Δευτέρα πραγματοποιείται συνεδρίαση του Διαγραμματειακού της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες των 6 παράλληλων θεματικών εκδηλώσεων με θέμα «Το Κοινωνικό Συνέδριο» για ευαίσθητα και σημαντικά κοινωνικά ζητήματα: α) σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας, β) η συμβολή και η ενεργός συμμετοχή των Ελλήνων της διασποράς στην ανάταξη της χώρας μας, γ) αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής στην τρίτη ηλικία, δ) παροχή αλληλεγγύης για όσους έχουν ανάγκη μέσω ενός σύγχρονου και διαφανούς πλαισίου για τον εθελοντισμό, ε) ο αθλητισμός ως εργαλείο κοινωνικής συνοχής και στ) άμεσες δράσεις για τα άτομα με αναπηρία για ποιότητα ζωής και κοινωνική ένταξη.

Γρεβενά:

Ο επόμενος χρόνος φαίνεται ότι είναι χρόνος εκλογών, οι κομματικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας παίρνουν και πάλι μπροστά και ο Γραμματέας του κόμματος δίνει τον παλμό! Η ΝΟΔΕ Γρεβενών έχει άλλωστε στενές σχέσεις με το Γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη και, ζητώντας του επιμόνως να επισκεφθεί τα Γρεβενά, διοργανώνει εκδήλωση αυτό το Σάββατο με κεντρικό ομιλητή τον ίδιο σε μεγάλη αίθουσα της πόλης.

Ο μικρός ακριτικός νομός των Γρεβενών αν και μονοεδρικός φαίνεται να πρωτοστατεί και πάλι! Είναι διαχρονική άλλωστε η αναγνώριση του έργου του Λευτέρη, αλλά και η στήριξη στο πρόσωπο του από την κομματική οργάνωση και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση αυτή μάλιστα έρχεται μια βδομάδα μόλις πριν από το 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, όπου θα επικαιροποιηθεί και θα εγκριθεί το κυβερνητικό προγραμματικό πλαίσιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.