Δήλωση υποψηφιότητας του Λίτα Αργύρη στις εκλογές του ΕΒΕ Κοζάνης με τον συνδυασμό «Σύγχρονο Επιμελητήριο» του κ. Ν. Σαρρή



litas850

Αγαπητοί συνάδελφοι επαγγελματίες,

Με την πεποίθηση ότι ο Επιμελητηριακός θεσμός μπορεί να λειτουργήσει και να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της εποχής και της επιχειρηματικότητας συμμετέχω στις εκλογές του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης (10 & 11 Δεκεμβρίου) με τον συνδυασμό Σύγχρονο Επιμελητήριο-Νίκος Σαρρής/τμήμα ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ.

Στόχος μας να δώσουμε νέα δυναμική, ώθηση και προοπτική στον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας πιστεύοντας σε ένα ισχυρό και σύγχρονο επιμελητήριο, ανοιχτό σε όλους, ενωμένο και χρήσιμο για τα μέλη του. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προσκλήσεις της εποχής, ανοίγοντας νέους δρόμους και ορίζοντες.

Θέλουμε και έχουμε τη διάθεση και τη γνώση να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα που απευθύνεται στην υγιή επιχειρηματικότητα, αναζητά λύσεις στα προβλήματα και ξεπερνά τα εμπόδια.

Η συμμετοχή στις εκλογές είναι σημαντική, η ψήφος όλων καθοριστική.

Γι αυτό λοιπόν ζητώ την υποστήριξή σας για ένα Επιμελητήριο Σύγχρονο, Χρήσιμο και Αποτελεσματικό.

Με εκτίμηση
ΛΙΤΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.