Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. των συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίαςders65jyiu5etijkt67ijt

Ο Λευτέρης Μεταξιώτης, εκλέχθηκε για τέταρτη θητεία, πρόεδρος στο Δ.Σ. των συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας, και μέλος της Γενικής Αντιπροσωπευτικής συνέλευσης Αθηνών (ΓΑΣ).

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στον Πανελλήνιο Σύλλογο συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών-Ομίλου ΟΤΕ, ο Λευτέρης Μεταξιώτης, εκλέχθηκε για τέταρτη θητεία, πρόεδρος στο Δ.Σ. των συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας, και μέλος της Γενικής Αντιπροσωπευτικής συνέλευσης Αθηνών (ΓΑΣ), με υψηλό ποσοστό προτίμησης των μελών, και όπως τόνισε ο ίδιος αυτό οφείλεται στο ότι στάθηκε πάντοτε, αρωγός, στα προβλήματα των μελών χωρίς καμιά διάκριση. Μακριά από κάθε κομματική σκοπιμότητα, γιατί πιστεύει ότι τα προβλήματα είναι κοινά, και δε λύνονται με κομματικές αντιπαραθέσεις. Επίσης, ευχαριστεί όλα τα μέλη για την αθρόα συμμετοχή τους στις εκλογές και για την εκτίμηση που του έδειξαν με την ψήφο τους, ενώ υποσχέθηκε πως και πάλι θα σταθεί με όλη τη δύναμη του κοντά τους, χωρίς καμιά διάκριση.

Τα νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Ελευθέριος Μεταξιώτης
Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Σερέγκος
Γραμματέας: Ιωάννης Δαδαμόγιας
Ειδικός Γραμματέας: Ιωάννης Δημάκος
Ταμίας: Γεώργιος Ευκολίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.