Αιμοδοσία στο Τσοτύλι την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από τη «Γέφυρα Ζωής»



88zjkytdkytdkytskjytduyioiuhgioΟ Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨, διοργανώνει Αιμοδοσία στη Δημοτική Ενότητα Τσοτυλίου με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γεν. Μαμάτσειου Νοσοκομείου την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017   ΩΡΑ 15:30 – 20:30 (προσέλευση – 20:00), στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

«Το αίμα μας ενώνει όλους /Blood connect us all», μήνυμα που προβάλλει την αλυσίδα αλληλεγγύης ‘εθελοντής αιμοδότης – αίμα – ασθενής’».

Κατά την διάρκεια της Αιμοδοσίας θα παίρνουμε και δείγμα για Δωρητές Μυελού των Οστών, όχι μόνο από αυτούς που θα Αιμοδοτήσουν αλλά και από όποιον άλλο πολίτη ενδιαφέρεται.

Καλούμε, όλους τους πολίτες του Τσοτυλίου αλλά και των γύρω Δημοτικών Διαμερισμάτων και όποιον άλλο κάτοικο της περιοχής ενδιαφέρεται να αιμοδοτήσει, να έρθουν στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, να έρθουν να δώσουν Ζωή από τη Ζωή τους.

Απαραίτητες προϋποθέσεις κατά την προσέλευση στην αιμοδοσία του υποψήφιου Εθελοντή αιμοδότη για προσφορά αίματος είναι:
1.Να αισθάνεστε καλά
2.Να είστε ξεκούραστοι
3.Να έχετε κοιμηθεί καλά την προηγούμενη νύχτα.
* Να υπενθυμίσουμε ότι:
* ότι τρώμε ένα ελαφρύ γεύμα 3 ώρες πριν.
* Δεν πίνουμε αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα και τέλος
* Δεν παίρνουμε φάρμακα και αν παίρνουμε, δηλώνουμε στο Γιατρό ποια φάρμακα παίρνουμε
* ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ μας Ταυτότητα ή θυμόμαστε τον Αριθμό Ταυτότητας.
* (Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr)

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                            Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος       Διγκόλη Ζωή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.