Που μπορείτε να ψηφίσετε στις εκλογές του Επιμελητηρίου στην Π.Ε. Κοζάνης – Δείτε όλες τις πληροφορίες

eve_kozanis_2017

Από το Επιμελητήριο Κοζάνης ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Εκλογικής Επιτροπής που είναι αρμόδια για τη διενέργεια των εκλογών ανάδειξης των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνουν την Κυριακή και Δευτέρα 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017 , οι εκλογές θα γίνουν οριστικά στους παρακάτω τόπους:

Στην Κοζάνη στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κοίλων, θα ψηφίσουν όσα μέλη έχουν την έδρα τους στο Δήμο Κοζάνης, που μπορούν να προσέλθουν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος την Κυριακή ή τη Δευτέρα 10/12/2017 (οι εκλογές θα γίνουν σε 2 ημέρες)

Στην Πτολεμαΐδα στο Παράτημα του Επιμελητηρίου, στην οδό Γουμεράς 6, (απέναντι από το ιστορικό Υδραγωγείο), θα ψηφίσουν όσα μέλη έχουν την έδρα τους στο Δήμο Εορδαίας, που μπορούν να προσέλθουν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος την Κυριακή ή τη Δευτέρα 10/12/2017 (οι εκλογές θα γίνουν σε 2 ημέρες)

Στη Σιάτιστα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συνεδρίου, στο Δημαρχείο, θα ψηφίσουν όσα μέλη έχουν την έδρα τους στο Δήμο Βοίου. Οι εκλογές θα διενεργηθούν μόνο τη Δευτέρα 11/12/2017.

Στα Σέρβια, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συνεδρίου, στο Δημαρχείο, θα ψηφίσουν μόνο όσα μέλη έχουν την έδρα τους στο Δήμο Σερβίων- Βελβεντού. Οι εκλογές θα διενεργηθούν μόνο τη Δευτέρα 11/12/2017.

Επισημαίνεται ότι σε όλα τα εκλογικά τμήματα οι εκλογές θα αρχίσουν στις 8:00 το πρωί και θα διαρκέσουν ως ώρα 18:00.

Σημειώνεται ακόμη ότι οι εκλογείς θα ψηφίσουν μόνο τους υποψηφίους του τμήματος στο οποίο ανήκουν (στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού προτίμησής τους), ήτοι γουνοποιών, μεταποιητικό, εμπορικό και υπηρεσιών, και δύνανται να βάλουν έως 3 σταυρούς σε υποψηφίους της προτίμησής τους .

Στο τμήμα γουνοποιών, όπου κανένας συνδυασμός δεν έχει 3 υποψηφίους, ο μέγιστος αριθμός σταυρών προτίμησης δεν θα ξεπερνά τον αριθμό των υποψηφίων.

Τονίζεται, επίσης ιδιαίτερα ότι δεν απαιτείται σταυρός προτίμησης για τους επικεφαλής των συνδυασμών.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.