ΤΟ.ΣΥ.Ν. Ελλησπόντου: Ενημέρωση 3ης Συνάντησης για το 2017 με την Διεύθυνση του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου24331244_10211085669158706_2021614331_n

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση για το 2017 με τον Διευθυντή του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Παναγιώτη Τσανούλα και Στελεχών της Διεύθυνσης Προσωπικού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδη Θεοχάρη και την συμμετοχή του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ρυακίου Τηλαβερίδη Κωνσταντίνου.

Στην Σύσκεψη συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου – Υψηλάντη Δήμου Κοζάνης Γιάννης Γρηγοριάδης και εκ μέρους του Συμβουλίου Νέων ο Αλέξανδρος Κοκκινίδης.

Στην συνάντηση όπως πάντα παραβρέθηκαν πολλοί Νέοι και κάτοικοι από τα χωριά της περιοχής του Ελλησπόντου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν :
1. Το Δίχτυ Προστασίας στον Ταινιόδρομο Μεταφοράς Λιγνίτη – Κεφαλή Β1 και οι τρόποι ελαχιστοποίησης της επικινδυνότητας στην στροφή της Κεφαλής Β1
2. Προσλήψεις Έκτακτου Προσωπικού (8μημα) – Ειδικότητες
3. Μισθοδοσία Έκτακτου Προσωπικού (8μηνα)
4. Κριτήρια Πρόσληψης με Δίμηνη Σύμβαση Εργασίας
5. Απολύσεις Εργαζομένων Έκτακτου Προσωπικού (8μηνα)

Περίληψη από την συζήτηση των παραπάνω θεμάτων.
1. Σε περίπτωση πρόσθετης καθυστέρησης θα υπάρξουν αντιδράσεις – Ο Διευθυντής υποσχέθηκε για την τοποθέτηση του το συντομότερο δυνατόν.
2. Αναμονή για την τελευταία Προκήρυξη του 2017 στο αμέσως επόμενο διάστημα και όπως όλα έχουν προγραμματισθεί και συζητηθεί.
3. Αίτημα για προκαταβολή.
4. Ενημέρωση για τα Κριτήρια Πρόσληψης
5. Ενημέρωση για τις απολύσεις

Νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και με τον νέο Διευθυντή του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.

Το θέμα του Φωτισμού και της τοποθέτησης μπάρων προστασίας κατά μήκος του δρόμου προς τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και στις Διασταυρώσεις Τετραλόφου και Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου τέθηκε στον Αντιδήμαρχο Ελλησπόντου – Υψηλάντη από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης.

Συνεργασία για συγκεκριμένα από τα παραπάνω θέματα βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Βουλευτή Κοζάνης Γιάννη Θεοφύλακτο και με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Μιχάλη Μήγγο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.