Απάντηση του Συνδυασμού του Β. Μόσχου σε δελτίο τύπου του Ν. Σάρρη: «Υβριστικού και προσβλητικού ύφους ανακοίνωση με τρομαγμένο λόγο»

epixeirimatikos-dromos-mosxos4567

Ο συνδυασμός «Επιχειρηματικός Δρόμος» ευχαριστεί θερμά την «παράταξη» Σύγχρονο Επιμελητήριο γιατί εκ του Δελτίου Τύπου που εξέδωσε με αφορμή την συζήτηση υποψηφίων στο πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού TOP CHANNEL με τον δημοσιογράφο κ. Πιτσιάβα διαφαίνεται ο παλαιοκομματικός τρόπος σκέψης και δράσης στο επιμελητηριακό γίγνεσθαι.

Από το ύφος του εν λόγω Δελτίου Τύπου διαφαίνεται απολύτως ξεκάθαρα μια ΑΜΥΝΤΙΚΗ και ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ διάθεση απέναντι σε λογικότατα ερωτήματα που έθεσε ο συνδυασμός μας.

Επίσης ξεκάθαρα διαφαίνονται και οι διαφορές μας ως προς τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την επιχειρηματικότητα και το δια ταύτα μιας επιμελητηριακής «καριέρας».

Οι διαφορές μας λοιπόν είναι εμφανείς:

• στην έλλειψη κομματικής ταυτότητας. Διαπιστώνεται ότι η κομματική πολιτική στην επιχειρηματικότητα ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ στο προφίλ της «παράταξης» σύγχρονο επιμελητήριο.

• έχουν την άποψη ότι η κομματική πολιτική «φτιάχνει» καλύτερες επιχειρήσεις και πως το κομματικό στοιχείο που έχουν ριζωμένο στη σκέψη τους έχει κυρίαρχο λόγο στην διοίκηση που με τόση σιγουριά διεκδικούν.

• ο Επιχειρηματικός Δρόμος αγκαλιάζει ΟΛΟΥΣ τους επιχειρηματίες εκεί όπου η «παράταξή τους» πιστεύει ότι όλοι οι νέοι δεν δικαιούνται να έχουν άποψη και να ενδιαφέρονται για το επιμελητήριο καθώς κατηγορούνται για το ΟΨΙΜΟ ενδιαφέρον τους.

Ενώ μετά το τηλεοπτικό πάνελ, θα περίμενε κανείς μια στοιβαρότατη τοποθέτηση ως προς τα ερωτήματα που τέθηκαν στη συζήτηση, αντ’ αυτού δημοσιοποιήθηκε από την «παράταξη» του κ. Σαρρή ένα Δελτίο Τύπου υβριστικού και προσβλητικού ύφους με τρομαγμένο λόγο και χωρίς την αυτοπεποίθηση της διοικητικής εμπειρίας τους των 6 ετών!

Ο Επιχειρηματικός Δρόμος ευελπιστεί σε μια αξιοπρεπή αντιπαράθεση θέσεων, αποφεύγοντας τις κατά μέτωπο προσωπικές επιθέσεις σε υποψηφίους, οι οποίες μόνο θετικό πρόσημο δεν προσδίδουν στον επιχειρηματία!

Με Εκτίμηση
Συνδυασμός «Επιχειρηματικός Δρόμος»

Κλικ εδώ για να δείτε τις ανακοινώσεις που προηγήθηκαν

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Απάντηση του Συνδυασμού του Β. Μόσχου σε δελτίο τύπου του Ν. Σάρρη: «Υβριστικού και προσβλητικού ύφους ανακοίνωση με τρομαγμένο λόγο»

  1. ΕΛΑ, ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞ ΑΡΙΣΤΕΡΟΝ ΣΑΣ.
    ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΚΟΖΑΝΙΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.