Το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης για την 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDSasraqyjasrjyrswtyjsrtyjtwrhthegtwertjhywr

Για την φετινή χρονιά, θα θέλαμε να ξεφύγουμε από την καθιερωμένη ενημέρωση για το τι είναι ο ιός, πως μεταδίδεται, ποια τα μέτρα προφύλαξης και να σταθούμε κυρίως στα συναισθήματα αυτών των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί και νοσούν από τον ιό HIV και στο πώς βλέπουν τη ζωή μετά από τόσες αλλαγές στην καθημερινότητα τους.

Σήμερα δυστυχώς στην κοινωνία που ζούμε, οι ρυθμοί ζωής αποξενώνουν τον άνθρωπο και τα φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού γίνονται εντονότερα με αποτέλεσμα οι οροθετικοί να ζουν στιγματισμένοι, πολλές φορές απομονωμένοι, παρά το γεγονός ότι η αντιρρετροΐκη θεραπεία εξελίσσεται και μιλάμε πλέον για μία χρόνια και όχι όπως παλαιότερα, θανατηφόρο νόσο.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κύριος τρόπος αντιμετώπισης είναι η ευαισθητοποίηση, η σωστή ενημέρωση και η λήψη μέτρων προφύλαξης, σεβόμενοι πάντα και προασπιζόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα, συνδράμουμε στον αγώνα για την ορθή και έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Στo πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της Κοινότητας και συγκεκριμένα των φοιτητών, η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «Μαμάτσειο» θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση-δρώμενο με θέμα «AIDS-Εξομολογήσεις», 5 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00,στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.