Σοβαρά επεισόδια και ξύλο στον αγώνα Καρυοχωρίου – Περδίκκα – «Καίει» το φύλλο αγώνα και τις δύο ομάδες



eps_kozanis

Ντέρμπι στο Καρυοχώρι μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Περδίκκα. Το παιχνίδι έφτανε στο τέλος του. Ο Περδίκκας ήταν μπροστά στο σκορ με 1-2. Σε κάποια στιγμή ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και η φλόγα δεν άργησε να ανάψει.

Ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια με τον κ. Καρατέρπο να διακόπτει το παιχνίδι προσωρινά και να μοιράζει 6 κόκκινες κάρτες (3 σε κάθε ομάδα ) Με κάθε επιφύλαξη σας παραθέτουμε τις πληροφορίες που έχουμε οι οποίες μιλάνε για 4 άτομα (2 ποδοσφαιριστές του Καρυοχωρίου) στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Μάλιστα την ώρα των επεισοδίων ποδοσφαιριστής του Περδίκκα έφυγε από το γήπεδο τρέχοντας στα χωράφια ..Κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η έκθεση παρατηρητή κ. Παναγιώτη Κορυφίδη όπως και το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής κ. Καρατέρπος, καίει και τις δύο ομάδες και είναι στο ίδιο κλίμα με την έκθεση του διαιτητή.

Ρεπορτάζ: Ματιές στα Σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.