Διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές και οικισμούς της Κοζάνης την Κυριακή 3 Δεκεμβρίουdei_kranos

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι :

Την Κυριακή 3-12-2017 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 15:00 στις εξής περιοχές: Ανατολική είσοδος πόλης Κοζάνης από πρώην αερογέφυρα Νέας Χαραυγής έως το πρώην Super Market Μαρινόπουλος, Κλινική Κοντογούνη, Ιεράς Μονής Αναλήψεως, FLASH TV, Κρεβατάκια, Αγίας Παρασκευής, Αντλιοστάσιο ΔΕΥΑΚ Αγ. Παρασκευής, Νιάημερος, Ξενία, ΤΕΙ Κοζάνης, Ξεν. Νεφέλη και στους οικισμούς Κοίλων και Νέας Καρδιάς.

Επίσης, την Κυριακή 3-12-2017 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 15:00 στις εξής περιοχές και οικισμούς: Περιοχή Ξενοδοχείου Τσελίκα και εργοστασίου κ. Χλιάπα, Περιοχή σχολές ΟΑΕΔ, Αντλιοστάσια ΔΕΥΑΚ Περιοχής Βαθυλάκκου και στους οικισμούς Πετρανών, Βαθυλάκκου, Μεσσιανής, Κουβουκλίων, Ροδίτη, Λευκάρων, Νεράιδας.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.
Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ
Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης

2 σχόλια στο άρθρο “Διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές και οικισμούς της Κοζάνης την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

  1. Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ δεν αναφέρει το λόγο της διακοπής;
    Μήπως είναι εργασίες που έπρεπε να γίνουν το καλοκαίρι και δεν έγιναν;
    Τι κάνουμε με τρία μικρά παιδιά το χειμώνα χωρίς ρεύμα, άρα και χωρίς θέρμανση;

  2. Τώρα το χειμώνα βρήκανε να το κοψουνε ?????? Την προηγούμενη Κυριακή δεν είχαμε όλη μέρα νερό τώρα με χωρίς θέρμανση τι θα κάνουμε? Θα αρρωστήσουμε τα μωρά μας????? Απαράδεκτοι!!!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.