Άκρως επιτυχημένη η μεγάλη «Συναυλία Αγάπης» στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



o8f75io765fdi765di76e5t6i

Ο στόχος επετεύχθη! Πάνω από 1.500 εισιτήρια πωλήθηκαν τις τελευταίες μέρες για τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης της Κοζάνης.

Ο σκοπός ήταν σημαντικός μιας και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες καρκινοπαθών στην Κοζάνη.

Η «συναυλία αγάπης» διοργανώθηκε από την Ομάδα Εθελοντών Κοζάνης με τη συμβολή του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Φορέων και την υποστήριξη 40 Συλλόγων της περιοχής.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την όμορφη μουσική βραδιά:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”535″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.