Επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης από μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου και παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία



zkuydtkystjtrsjrsjdjydjytdjyrtd

Το πρωί της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου 2017 επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης καθώς και παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία, με σκοπό να ξεναγηθούν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης και να ενημερωθούν για το ρόλο του Αστυνομικού στην κοινωνία μας αλλά και για θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους τα παιδιά ενημερώθηκαν μεταξύ άλλων και για θέματα Οδικής Ασφάλειας και Κυκλοφοριακής Αγωγής από στελέχη των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

Σημειώνεται ότι οι ενημερωτικές διαλέξεις θα συνεχιστούν στο πλαίσιο ειδικότερων δράσεων στα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας, με κύριο στόχο την ενημέρωση των μαθητών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.