Όλα έτοιμα για την εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας «Κοζάνη Ανοιχτή Καινοτομία» – Δείτε το βίντεοaedthaehnarethjartjhrsjtrysytytyrt

Όλα έτοιμα για την εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της δράσης Κοζάνη Ανοιχτή Καινοτομία, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, στις 5.30 το απόγευμα. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα συμμετέχουν δύο νέοι άνθρωποι από την περιοχή μας που τόλμησαν και έκαναν τα όνειρά τους πραγματικότητα και θα μας αφηγηθούν το ταξίδι της ζωής τους στη γνώση, την καινοτομία και το επιχειρείν: Η κα. Φωτεινή Αγραφιώτη (τεχνολογία πιστοποίησης καρδιακού παλμού «HeartID») και ο κ. Πέτρος Καρυπίδης, ιδρυτής της επιχείρησης «Ecoblueberries».

Μία μέρα πριν την εκδήλωση λήξης της δράσης παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR με τις δηλώσεις της κ. Χρύσας Αθανασιάδου (Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης), της κ. Λιάνας Παπατέρπου εκπροσωπώντας την ΑΝΚΟ και του Δ/ντη της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας Λευτέρη Τοπάλογλου:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.