Πολυκατάστημα Δραγατσίκας: Νέες συλλογές από τις μεγαλύτερες εταιρίες παιδικής μόδας



hrs65ydtuhtudt6jytytyt

Έφτασαν οι νέες συλλογές των μεγαλύτερων εταιρειών παιδικής μόδας στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στο Πολυκατάστημα Δραγατσίκας.

Στο τμήμα της παιδικής ένδυσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια από τις αγαπημένες εταιρείες:

-Mayoral

-Zippy

-3 Pommes

-Champion

-Trax

Το πολυκατάστημα Δραγατσίκας φροντίζει, ενδιαφέρεται για τον κάθε πελάτη χωριστά, και σέβεται τις διαφορετικές ανάγκες του.

Για το «πιο σημαντικό» μέλος της οικογένειας, το παιδί, το πολυκατάστημα Δραγάτσικας παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από βρεφικά και παιδικά είδη.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”472″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Μ. Αλεξάνδρου 8, Κοζάνη
Τηλ.: 24610 33009
www.dragatsikas.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.