Ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την υπόθεση της δίκης της επιχείρησηςgenop_deiΜετά την χτεσινή διαδικαστική εξέλιξη της δίκης με την πρόταση του κ. Εισαγγελέα, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δηλώνει ότι η δίκη συνεχίζεται και ότι έχει εμπιστοσύνη στην κρίση της δικαιοσύνης.

Για όσους προσπαθούν να αξιοποιήσουν κάθε εξέλιξη της δίκης, σε βάρος της εικόνας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να γνωρίζουν πως δεν μπορούν να μας αποτρέψουν από τη συνέχιση των αγώνων για την προάσπιση των συμφερόντων της Επιχείρησης.

Για τον κ. Εισαγγελέα ο οποίος δηλώνει περιχαρής για την ετυμηγορία του και ότι μετά από αυτήν περιφρονεί την όποια απόφαση του δικαστηρίου, δείχνοντας και με αυτόν τον τρόπο το έργο που ανέλαβε να υλοποιήσει, τον αφήνουμε στην κρίση όλων.

Σε αντίθεση με αυτόν θυμίζουμε σε όλους ότι ο κ. Εισαγγελέας που είχε εξετάσει το ανακριτικό υλικό είχε πει ότι η υπόθεση αυτή πρέπει να πάει στο αρχείο.

Η δίκη αυτή μεθοδεύτηκε πολιτικά και σκοπό και στόχο είχε να κάμψει το φρόνιμα όσων αγωνίζονται και αντιστέκονται για τα συμφέροντα της ΔΕΗ.

Το μήνυμα που στέλνουμε είναι πως ότι και να κάνουν δεν πρόκειται να πετύχουν ποτέ το στόχο αυτό.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζει την πλήρη στήριξη και αλληλεγγύη της σε όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη της αλλά και στις διοικήσεις της Επιχείρησης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.