Πληροφορίες από τον Δήμο Εορδαίας για την χορήγηση μειωμένου τιμολογίου ανταποδοτικών τελώνptolemaida_aerofotografiaΣε εκτέλεση των 315/2016 και 288/2016 ΑΔΣ, που αφορά την χορήγηση μειωμένου τιμολογίου ανταποδοτικών τελών κατά 30% σε πολύτεκνους και ΑΜΕΑ με ποσοστό 67% και άνω, που αφορά το έτος 2017, παρακαλούνται οι δημότες μας, να προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία).
1. Πιστοποιητικό ΚΕΠΑ ή απόφαση Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αναπηρίας στα οποία θα αναγράφεται ρητά το ποσοστό αναπηρίας (67% και άνω) και η χρονική διάρκεια του .
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
3. Αντίγραφο δελτίου Πολυτεκνίας.
4. Αντίγραφα πληρωμένων λογαριασμών ΔΕΗ στο όνομα του αιτούντος ή μέλους της οικογένειας του έτους 2017, σε περίπτωση ρυθμίσεων θα πρέπει να προσκομιστεί η σύμβαση και οι αποδείξεις πληρωμών των δόσεων της.
5. Αντίγραφο πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού.
6. Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
7. Αντίγραφο Ε1 φορολογικού έτους 2016.

Για την πόλη της Πτολεμαΐδας και Τ.Κ. Βλάστης, η συγκέντρωση των δικαιολογητικών θα γίνεται στο δημοτικό κατάστημα Πτολεμαΐδας (πληροφορίες κα Γούπου Δήμητρα τηλ. 2463350133, κος Συμεωνίδης Μάριος τηλ. 2463350104 )

Για τις δημοτικές ενότητες στα πρώην δημοτικά καταστήματα από τους υπαλλήλους :
1. Καρατόσιο Ιωάννη για ΔΕ Αγίας Παρασκευής.
2. Αθανασιάδη Ιωάννη για ΔΕ Βερμίου.
3. Μπεσπάρα Αντιγόνη για ΔΕ Μουρικίου.

Η υπηρεσία ενδέχεται να ζητήσει επιπλέον δικαιολογητικά κατά περίπτωση του αιτούντα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.