Έτοιμη η Κοζάνη για τον αγώνα της Εθνικής Μπάσκετ Γυναικών με την Μ. Βρετανία – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



zdetjytsjyktyjiktikyutkiuyyutyt

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 14 Νοεμβρίου 2017 εν όψη του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 στις 17:00 στο κλειστό της Λευκόβρυσης.

Οι παίχτριες της Εθνικής μας ομάδας παραβρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης σε εκδήλωση του Συλλόγου Διαβητικών Κοζάνης στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Σακχαρώδη Διαβήτη, αφιερωμένη στη Γυναίκα.

Η πόλη της Κοζάνης κινείται σε ρυθμούς μπάσκετ και το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται αρκετός κόσμος για να εμψυχώσει τις προσπάθειες της Εθνικής Μπάσκετ στο κλειστό της Λευκόβρυσης.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR από την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και φωτογραφίες των παιχτριών από την κεντρική πλατείας της Κοζάνης:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”522″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.