Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης



epal_kozanis23423532Αγαπητοί Γονείς, Μέλη του Συλλόγου μας,

Σας προσκαλούμε στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών 2ου ΕΠΑΛ ΚΟΖΑΝΗΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου μας  την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18.00 μ.μ. Σε περίπτωση μη απαρτίας δηλαδή μη παρουσίας του 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών, η νέα Συνέλευση ορίζεται  για την ίδια ημέρα στις 19.00 μ.μ.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης θα είναι τα εξής:

1. Απολογισμός του έργου του Συλλόγου κατά τη σχολική χρονιά 2016-2017.

2. Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και τριών (3) αναπληρωματικών μελών και την νέα τριμελή Εξελεγκρική Επιτροπή με ένα (1) αναπληρωματικό μέλος.

3. Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και τριών (3) αναπληρωματικών μελών και την τριμελή Εξελεγκρική Επιτροπή με ένα (1) αναπληρωματικό μέλος.

Σας περιμένουμε να αναδείξουμε το νέο Δ.Σ. και Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου μας. Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις αρχαιρεσίες και να θέσετε υποψηφιότητα  μπορείτε να μας ενημερώσετε  αλλά και να το δηλώσετε την ίδια ημέρα κατά τη διεξαγωγή των εκλογών.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΕΠΑΛ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.