Ο Αθανάσιος Δραγατσίκας νέος πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης



dragatsikas_thanasis231455634Ο Αθανάσιος Δραγατσίκας, που ήταν ο επικεφαλής του ενιαίου ψηφοδελτίου, εξελέγη νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017.

Δύο ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της εκλογικής διαδικασίας: Το πρώτο η μαζική προσέλευση, καθώς η συμμετοχή «έσπασε» κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με τα 301 από τα 375 μέλη του συλλόγου να προσέρχονται σ’ αυτή και το δεύτερο η εκλογή όλων των υποψηφίων, τόσο στο διοικητικό συμβούλιο όσο και στην Ομοσπονδία Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα για το διοικητικό συμβούλιο εξελέγησαν οι: Θωμάς Γκατζόφλιας, Αθανάσιος Καραδήμος, Μαρία Μουτάκη, Βάια Μπασδέκη, Αθανάσιος Σβώλης, και Έλλη Φωτιάδου, ενώ στην Ομοσπονδία εξελέγησαν οι: Δημήτριος Αθανασιάδης, Ιωάννης Γκατζόφλιας, Κωνσταντίνος Δούρβας, Αθανάσιος Δραγατσίκας, Μαρία Μουτάκη, Αθανάσιος Μπαγκατζούνης, Ιωάννης Νατσιόπουλος, Χρήστος Νιόπλιας, Μιχάλης Πούλιος, και Ασπασία Πρωίτση.

Στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι: Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Νικόλαος Μπασιάς, και Ιωάννης Τσιομπάνος.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.