Απ. Πόντας από την Κοζάνη: «Να εκφράσουμε τις ανάγκες των πολλών και όχι να εγκλωβιστούμε στην προσέλκυση της ψήφου των ολίγων!»hrtwrtjhwrtjhrtwjrttwjrt

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κεντρική Μακεδονία και σε ομιλίες που έκανε σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη, ο υποψήφιος για την ηγεσία του Νέου Φορέα της κεντροαριστεράς Απόστολος Πόντας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα της εκλογικής διαδικασίας και εν’ αναμονή του ντιμπεϊτ της Δευτέρας 6/11 ας αναλογιστούμε τα πεπραγμένα μας. Με κεκαλυμμένο συντηρητισμό ή προοδευτικό λαϊκισμό δεν θα εκφράσουμε ποτέ αυτό που επικαλούμαστε ότι εκπροσωπούμε. Νωπή η εμπειρία μιας ακραία νεοσυντηρητικής διακυβέρνησης από ένα αριστερό κόμμα και πιθανή, μπροστά μας, μια επίσης συντηρητική διακυβέρνηση από ένα δεξιό κόμμα!»

Και συνέχισε: «Να κάνουμε λοιπόν, δημόσιο διάλογο που δεν καλύπτει αλλά αποκαλύπτει τις προθέσεις μας. Να καταναλώσουμε θέσεις αντί να αναλωνόμαστε σε διαδικασίες. Να οικοδομήσουμε την ένωση με υπομονή και σχέδιο πάνω σε θεμέλια ηθικής και λογικής και όχι να προσπαθούμε να την επιβάλουμε εκβιαστικά από ανασφάλεια. Πρωτίστως όμως να εκφράσουμε τις ανάγκες των πολλών και όχι να εγκλωβιστούμε στην προσέλκυση της ψήφου των ολίγων.»

Ο Απόστολος Πόντας έκλεισε την συγκεκριμένη τοποθέτηση στου με την ακόλουθη παραίνεση: «Στον χρόνο που απομένει ας πράξουμε με λογική ώστε για να αποτελέσουμε τον Προοδευτικό Πολιτικό Πόλο που θέλουμε να είμαστε και έχει ανάγκη η Χώρα!»

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση στην Κοζάνη:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Απ. Πόντας από την Κοζάνη: «Να εκφράσουμε τις ανάγκες των πολλών και όχι να εγκλωβιστούμε στην προσέλκυση της ψήφου των ολίγων!»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.