Ευχαριστήριο της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κοζάνης για δωρεές που έγινανmamatsio_koz

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ευχαριστεί θερμά:

Τη Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» και τη Δ/νση Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την παραχώρηση εξοπλισμού μεγάλης αξίας (συσκευές εστίασης, έπιπλα, μαγειρικά σκεύη, επαγγελματικά πλυντήρια, μικροσκόπια κ.ά.) που παρέμενε αναξιοποίητος για χρόνια και που πρόκειται να καλύψει άμεσες ανάγκες του Νοσοκομείου.

Τον κ. Α. Γαβριηλίδη, Υποδιοικητή της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας, για την προσωπική ενασχόληση με το θέμα και την αμέριστη διοικητική υποστήριξη, καθώς επίσης και την κ. Β. Λιάκου, υπάλληλο του ΠΕ.Δ.Υ. Μ.Υ. Κοζάνης, για την ενεργή της συμμετοχή στην ταξινόμηση, παράδοση και παραλαβή του εν λόγω εξοπλισμού.

Το προσωπικό του Νοσοκομείου (Μ. Γαλογαύρου, Ι. Δεσποινιάδη, Γ. Δημόλα, Χ. Ζησιάδη, Γ. Θεοδωρίδη, Κ. Κωστάκη, Ι. Παπαδόπουλο, Κ. Χονδρογιάννη), για την εθελοντική προσφορά τους, πέραν του ωραρίου, στην αποσύνδεση, παραλαβή και μεταφορά του εξοπλισμού.

Την εταιρεία «ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ-ΕΠΙΠΛΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.» για τη δωρεά εξοπλισμού επίπλωσης των εφημερίων της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου.

Η στήριξη όλων βοηθάει στον καθημερινό μας αγώνα για ποιοτικές παροχές υγείας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΩΤΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.