Εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο κοινής αποδοχής – Δείτε αναλυτικά



plateiakozanis

Αγαπητοί συνάδελφοι, για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης που θα γίνουν την Παρασκευή 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, δημιουργήθηκε ένα και μοναδικό ψηφοδέλτιο κοινής αποδοχής, ριζικά ανανεωμένο και με γνώμονα την σύμπνοια και την ενότητα’ για την Τοπική Αγορά, την κοινωνία και τον Τόπο.

Επικεφαλής του θα είναι ο Αθανάσιος Δραγατσίκας. Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, δυναμικούς και καταξιωμένους στην αγορά και στην κοινωνία. Τα ονόματα αυτών είναι: Γκατζόφλιας Θωμάς, Δραγατσίκας Αθανάσιος, Καραδήμος Αθανάσιος, Μουτάκη Μαρία, Μπασδέκη Βάια, Σβώλης Αθανάσιος και Φωτιάδου Έλλη.

Για την Εκπροσώπησή μας την Ομοσπονδία Κεντροδυτικής Μακεδονίας δημιουργήθηκε μια ομάδα από έμπειρα αλλά και νέα στελέχη ώστε να δίνουμε δυνατό παρόν και να διεκδικούμε δυναμικά τα αιτήματά μας στην Ομοσπονδία μας, και στην ΕΣΕΕ. Τα ονόματα των υποψηφίων για την Ομοσπονδία είναι: Αθανασιάδης Δημήτριος, Γκατζόφλιας Ιωάννης, Δούρβας Κωνσταντίνος, Δραγατσίκας Αθανάσιος, Μουτάκη Μαρία, Μπαγκατζούνης Αθανάσιος, Νατσιόπουλος Ιωάννης, Νιόπλιας Χρήστος, Πούλιος Μιχάλης, και Πρωίτση Ασπασία.

Για την εξελεκτική επιτροπή θα συνεχίσουν το σοβαρό έργο τους οι: Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος, Μπασιάς Νικόλαος, και Τσιομπάνος Ιωάννης.

Η ψηφοφορία θα γίνει την Παρασκευή στις 10 Νοεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου Νικ. Δελιαλή 6 (πιο κάτω από το ξενοδοχείο Αλιάκμων) και ώρες από 09:00 έως 19:00.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.