Ο Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αλιείας Κοζάνης για τους αγώνες αλιείας που διεξήχθησαν στη λίμνη Πολυφύτου



jtyejtdjdhrsthrtshgfjyt

Μετά το πέρας του αγώνα αθλητικής αλιείας κυπρίνου που διοργάνωσε ο Α.Σ.Ε.Α.ΚΟΖΑΝΗΣ ΄΄ Ο ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΄΄ το Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου 2017 στη Λίμνη Πολυφύτου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους διαγωνιζόμενους αθλητές για την άψογη συμπεριφορά, όπως και για την υπομονή που έδειξαν καθώς ήταν αναγκασμένοι να διαγωνιστούν με τεχνητά εμπόδια.

Επίσης να ευχαριστήσουμε όλα τα καταστήματα ειδών αλιείας για τη στήριξη και τα δώρα που προσέφεραν στους διαγωνιζόμενους. Να αναφέρουμε ότι, παρόλο τις «αντίξοες συνθήκες», οι διαγωνιζόμενοι στο σύνολο ήταν 50, σύνολο αλιευμάτων 11 και συνολικό βάρος αλιευμάτων 41,24kg.

Στην πρώτη θέση αναδείχθηκε η ομάδα του Α.Σ.Ε.Α.Κ. Ζέρβας Δ.- Σαπουνάς Κ. με δύο αλιεύματα συνολικού βαρους 11,92 kg. Στη δεύτερη θέση αναδείχθηκε η ομάδα του Α.Σ.Ε.Α.Π. Οτουντζίδης Α. – Σαριδάκης Δ. με ένα αλίευμα συνολικού βάρους 8,59 kg το οποίο ήταν και το μεγαλύτερο του αγώνα.

Τέλος την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Α.Σ.Ε.Α.Κ Αποστολίδης Ν. – Αποστολίδης Ι. με δύο αλιεύματα συνολικού βάρους 6,32 kg​.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR με τις καταγγελίες που έγιναν

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.