Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον τρύγο και την απόσταξη τσίπουρου στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



ahgdtjgjydtkjuyydhjuydjytuhu

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον τρύγο και την απόσταξη τσίπουρου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 5 Νοεμβρίου 2017 στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης.

Η λαογραφική, η επιχειρηματική και η τουριστική προσέγγιση ήταν το θέμα της εκδήλωσης και πάνω σε αυτούς τους άξονες μίλησε η κα. Ματίνα Μόμτσιου Τσικριτζή για τον τρύγο στην παλιά Κοζάνη, ο κ. Λάζος Κουζιάκης μέσα από τα μάτια ενός παραγωγού, ο κ. Θωμάς Βαρδάκας για την απόσταξη στην παλιά Κοζάνη, ο κ. Γιάννης Κοκκαλιάρης από την επιχειρηματική σκοπιά και ο κ. Γιάννης Αλμπάνης, Διευθυντής των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος, για τον εναλλακτικό τουρισμό.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αντιδημαρχία Τοπικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”519″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον τρύγο και την απόσταξη τσίπουρου στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.