Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου – Δείτε φωτογραφίες



1sfhjysrtjstryjgtjtgyjty

Δολοφονία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου – Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο Αλβανών, που δολοφόνησαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Πρόκειται:

για τον συλληφθέντα (επ.) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία και τον μη συλληφθέντα (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία.

2srtjhsrtyjtyjtyjuytjyt

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, διάρκειας μέχρι 1-5-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω εγκλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476911 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Προφυλακιστέος ο Αλβανός που πάτησε τη σκανδάλη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος Αλβανός που συνελήφθη για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μετά την απολογία του ενώπιον του τακτικού ανακριτή που διήρκησε μόλις μερικά λεπτά της ώρας.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ φέρεται ήδη να επιβεβαίωσε τα όσα έχει ομολογήσει στην προανακριτική του κατάθεση στις αστυνομικές αρχές για τη συμμετοχή του στη δολοφονία.

Νωρίτερα, ο 32χρονος βρέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, όπου εκτελέστηκε το ένταλμα σε βάρος του για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις που σχετίζονται με την ανθρωποκτονία του γνωστού ποινικολόγου μέσα στο γραφείο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος ήταν καταδικασμένος σε κάθειρξη 6 ετών για κλοπές από την 1η Απριλίου 2016. Αρχικά ήταν έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού και εν συνεχεία οδηγήθηκε στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Θα αποφυλακιζόταν τον Δεκέμβριο του 2018, αλλά στις 5 Σεπτεμβρίου έχοντας συμπληρώσει το 1/5 έκτισης της ποινής πήρε 5ήμερη άδεια, όπως είχε δικαίωμα, την οποία όμως παραβίασε.

3dghjdthjkghkghkgh

Αποκάλυψη – σοκ για τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση των δύο δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μετά τη σύλληψη του 32χρονου Αλβανού που πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε το δικηγόρο.

Οι δύο δράστες φαίνεται πως ετοίμαζαν απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΝΤ1, οι δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου είχαν σκοπό να απελευθερώσουν από τις φυλακές Κορυδαλλού τους ηθικούς αυτουργούς.

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας εξετάζουν το συγκεκριμένο σενάριο καθώς, στο κρησφύγετο των δραστών στην Καλλιθέα, εντοπίστηκαν όπλα, μία χειροβομβίδα, εκρηκτική ύλη, γεμιστήρες και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά και δύο αστυνομικές στολές.

Αυτά τα αντικείμενα κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι οι δύο δολοφόνοι φορώντας τις στολές των ειδικών φρουρών και με τα υλικά που βρέθηκαν στο κρησφύγετο, τη χειροβομβίδα, την εκρηκτική ύλη και τον πυροκροτητή, θα απελευθέρωναν τους κατηγορούμενους ως ηθικούς αυτουργούς, αυτούς δηλαδή που τους προσέλαβαν, οι οποίοι σε λίγες ημέρες πρόκειται να εκδικαστεί στα δικαστήρια η υπόθεσή τους.

Δείτε το χρονικό της υπόθεσης στο newsbomb.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.