Τριήμερο σεμινάριο εκπαιδευτικών στο ΚΠΕ Βελβεντού και Σιάτιστας με θέμα «Περιβαλλοντικές διαδρομές στη γενέτειρα του Αλέξη Ζορμπά»

6yhreareaHEHGhktyyjTFΤο ΚΠΕ Βελβεντού-Σιάτιστας και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνδιοργανώνουν τριήμερο θεματικό σεμινάριο, στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», Άξονας προτεραιότητας 6, για 50 εκπαιδευτικούς Π/βάθμιας και Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης Διευθύνσεων εμβέλειας με τίτλο: «Περιβαλλοντικές διαδρομές στη γενέτειρα του Αλέξη (Γιώργη) Ζορμπά».

Το σεμινάριο διάρκειας 25 διδακτικών ωρών, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Βελβεντού από την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2017 (ώρα 17.00) έως την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017 (ώρα 15.00).

Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο του Έτους Καζαντζάκη 2017. Το Υπουργείο Πολιτισμού έχει κηρύξει το 2017 ως «Έτος Νίκου Καζαντζάκη» με αφορμή τα 60 χρόνια από το θάνατό του με εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του αφιερωματικού αυτού έτους. Επίσης είναι γνωστό ότι ο κεντρικός ήρωας του συγγραφέα, όπως είχε περιγραφεί στο γνωστότερο μυθιστόρημά του «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά» (1946), είναι ο Γιώργης Ζορμπάς, ο οποίος σύμφωνα με τα μητρώα αρρένων της Κοινότητας Καταφυγίου, γεννήθηκε το 1865 στο Καταφύγι των Πιερίων.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.