Διάγγελμα αλά… House of Cards από τον Απόστολο Πόντα, τον υποψήφιο επικεφαλής της Κεντροαριστεράς – Τι λέει ο ίδιος για την επιλογή



378268-780828

Με έναν ξεχωριστό τρόπο επέλεξε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Απόστολος Πόντας, να κάνει το διάγγελμά του για τις εκλογές τις 12ης Νοεμβρίου.

Ο κ. Πόντας αντιγράφει το διάγγελμα του Φρανκ Άντεργουντ (Κέβιν Σπέισι), υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ στην επιτυχημένη σειρά «House of Cards».

Το διάγγελμα του Άντεργουντ:

”Απόστολος Πόντας: Αναμενόμενη η βιασύνη των αμετανόητα συντηρητικών να συγχιστούν. Προτέρημα όμως είναι η υπομονή της ολοκλήρωσης!”

Επανειλημμένως έχω τοποθετηθεί! Τα εργαλεία επίλυσης των προβλημάτων πρέπει να είναι σύγχρονα και η εργαλειοθήκη να μην υπόκειται σε ιδεοληπτικούς περιορισμούς. Οφείλουμε να επικοινωνήσουμε με το σύνολο της κοινωνίας και κυρίως τους κομματικά ανώνυμους που είναι και η πλειοψηφία. Δεν πρέπει να υποτιμούμε την διάνοια της Κοινωνίας.

Σε αυτό το πλαίσιο επέλεξα σκοπίμως να απευθύνω το προσωπικό μου κάλεσμα τόσο για την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία σύγχρονα, διαφορετικά και χιουμοριστικά.

Επέλεξα να ‘’συνομιλήσω’’ διαδραστικά, έστω και με κόστος, χρησιμοποιώντας πλατφόρμες, στις οποίες έχουν πρόσβαση και εκφράζονται οι σύγχρονοι άνθρωποι.

Με την κορυφαία σειρά παγκοσμίως και την πιο χαρακτηριστική της στιγμή. Άρα είναι προφανές ότι ναι μεν αφορά ένα προσωπικό κάλεσμα συμμετοχής, αλλά μέσα από ένα διάγγελμα, ακριβές αντίγραφο του πρωτότυπου και όχι δικά μου λόγια.

Με την ηχητική επένδυση του Carmina Burana, που είναι και γνωστή και χαρακτηρισμένη ώστε να μην υπάρχει υπόνοια ότι προσπαθώ να την οικειοποιηθώ.

Με πλάνα κυρίως από την αρχή της μεταπολίτευσης έως σήμερα, για να καταδείξω πότε και πώς έσβησε η φλόγα της ελπίδας.

Με επιμελώς ατημέλητη παρουσίαση και όχι ένα επαγγελματικό μοντάζ για να είναι αντιληπτή η ‘’χαλαρή’’ σύνδεση του βασικού μηνύματος, που είναι το κάλεσμα, με το υπόλοιπο περιεχόμενο.

Πολλοί είδαν και κατάλαβαν! Αποδέχομαι όμως το σχολιασμό και την κριτική όλων!

Με σαφή πρόθεση να εκφράσω τους Νέους κάθε Ηλικίας, τους κομματικά ανώνυμους, όσους θέλουν να συμμετέχουν στην επίλυση των προβλημάτων, δημοκρατικά, προερχόμενοι από την ανοιχτή κοινωνία και αγορά, όσους μπορούν ακόμα να βαστούν απέναντι στα προβλήματα, να διαθέτουν χιούμορ και να πιστεύουν ότι όλα μπορούν να αλλάξουν και όλα εξαρτώνται από εμάς, τους καλώ όλους να συμμετέχουν στην διαδικασία αυτή!

Το διακύβευμα για την επικείμενη εκλογική διαδικασία είναι πρωτίστως η συμμετοχή. Η προτίμηση προς κάποιον από τους υποψήφιους έχει μικρότερη αξία! Αρκεί όμως να υπηρετεί τα υγιέστερα των κριτηρίων!

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.