Ολοκληρώθηκαν και δόθηκαν σε χρήση τέσσερις χώροι του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνηςto_mamatseio_mas234543563

Ολοκληρώθηκαν και δόθηκαν σε χρήση τέσσερις χώροι του Δημόσιου Νοσοκομείου Κοζάνης. Το κόστος ανακαίνισης των χώρων και της απόκτησης του εξοπλισμού καθώς και την προσωπική εργασία που απαιτήθηκε, προσέφεραν ευαισθητοποιημένοι πολίτες (φορείς – επαγγελματίες – επιχειρηματίες) της περιοχής. Η δράση πραγματοποιήθηκε από την Κίνηση Αλληλεγγύης «Το Μαμάτσειό μας».

Το έργο αφορά έναν θάλαμο δύο κλινών νοσηλείας της Παθολογικής Κλινικής, ένα γραφείο ιατρών και τον κοιτώνα, δυο δωματίων, φιλοξενίας των γιατρών εφημερίας. Οι τέσσερις χώροι είναι αυτοί που αποδεσμεύτηκαν από την μεταφορά – της καρδιολογικής κλινικής στον πρώτο όροφο του Νοσοκομείου.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται σε μία περίοδο πολλών δυσκολιών στην παροχή των υπηρεσιών δημόσιας υγείας, λόγω της οικονομικής κρίσης που έπληξε τη χώρα και συμπίπτει με το κλείσιμο ενός χρόνου από τη δημιουργία της Κίνησης Αλληλεγγύης και τον εθελοντικό καθαρισμό από τα μέλη της του περιβάλλοντος χώρου του νοσοκομείου.

Η Κίνησή μας σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου αναζήτησε σε επιχειρήσεις της πόλης αγαθά και υπηρεσίες και έγινε κατορθωτό, με όχημα την ευεργεσία, να υλοποιήσουμε και να ολοκληρώσουμε αυτή τη χρήσιμη υποδομή για το Νοσοκομείο μας.

Επαγγελματίες που συνέβαλλαν και που θερμά η Κίνησή μας ευχαριστεί είναι:
1. Δόμηση ΑΕ (Προσφορά γυψοσανίδων)
2. Κων/νος Ζιώγας (Τοποθέτηση γυψοσανίδων)
3. Σύλλογος Υδραυλικών Κοζάνης (Υδραυλικές εργασίες για 2 WC)
4. Συν/σμός Υδραυλικών Κοζάνης (Προσφορά υδραυλικών ειδών)
5. Εστία ΒΙΕΚΟ (προσφορά και τοποθέτηση μιας πόρτας WC)
6. Δημουδιάς ΑΕ (Προσφορά πλακιδίων μπάνιου και υλικών τοποθέτησης)
7. Ιωαννίδης Φίλιππος (Προσφορά κρεβατιών, ντουλαπών, στρωμάτων, ψυγείων κομοδίνων)

Η Κίνησή μας βαθιά ικανοποιημένη από την ανταπόκριση και το αποτέλεσμα, υπόσχεται να συνεχίσει την προσπάθεια σε πολλές κατευθύνσεις, με την κοινωνία να βρίσκεται στο πλευρό μας, για να μπορούμε να δρούμε και να συμβάλουμε κατά το δυνατόν για καλύτερες συνθήκες παροχών υγείας.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.