7η παράδοση πλαστικών καπακιών από την Τ.Κ Αγίου Δημητρίου στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Κοζάνηςgoyuuylofuloydfuylouly

Ακριβώς δύο μήνες (Αύγουστος) από την συγκέντρωση και συσκευασία και μόλις ένας μήνας από την 6η παράδοση πλαστικών καπακιών από την Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου Ελλησπόντου Κοζάνης και οι κάτοικοι του χωριού γέμισαν για 7η φορά τον Ειδικό Κάδο Συλλογής Πλαστικών Καπακιών έξω από το γραφείο της Κοινότητας του χωριού.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κάτοικοι του χωριού και της περιοχής παρέδωσαν για 7η φορά πλαστικά καπάκια για την Δράση «Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας με αναπηρία» του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως πάντα ο ακούραστος μπαρμπαΓιάννης (Ιωάννης Περισανίδης) από τον Άγιο Δημήτριο και για ακόμα μία φορά μαζί με τους μικρούς μας φίλους Στέφανο Τεντζίδη από τον Άγιο Χαράλαμπο και Γιάννη Κοτσαλίδη από τον Άγιο Δημήτριο, βοήθησαν στην συσκευασία των καπακιών σε σακούλες.

Τα καπάκια παρέδωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδης Θεοχάρης στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης το πρωί της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2017 και την μεταφορά τους στα γραφεία του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα ανέλαβε ο Αλέξανδρος Κοκκινίδης το πρωί της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου 2017.

Όλοι μαζί στηρίζουμε την Δράση «Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας με αναπηρία» του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η προσπάθεια φυσικά και συνεχίζεται!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.