Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου της Π.Ε. Μικρασιατών Κοζάνης – Του Σταύρου Π. Καπλάνογλου



sillogos_mikrasiaton_kozanisΤου Σταύρου Π. Καπλάνογλου:

Ανακοινώθηκε η σύνθεση του νέου Δ.Σ. συμβουλίου του συλλόγου της Π.Ε. Μικρασιατών Κοζάνης για την επόμενη διετία 2017-2019.

Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Κοζάνης ήρθε να συμπληρώσει αυτό που έλειπε από την Κοζάνη, μακρόχρονη και σημαντική δράση του Ποντιακού Συλλόγου Κοζάνης αλλά παντελής η έλλειψης ενός συλλόγου που θα κάλυπτε και τις αλησμόνητες πατρίδες των υπολοίπων περιοχών της Μ. Ασίας και όχι μόνο .

Ο Σύλλογος γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2012 και με την πολυσχιδή δράση του κάλυψε σε σύντομο χρόνο την αδυναμία εκπροσώπησης αυτών των περιοχών με φαντασία καλύπτοντας σιγά σιγά κενά πολλών δεκαετιών .

Μπράβο σε όλους αυτούς που συνέλαβαν και υλοποίησαν την ιδέα και αυτούς που αφιλοκερδώς δραστηριοποιήθηκαν αυτά τα χρόνια.

Μπράβο στις διοικήσεις και τα μελή του συλλόγου και εύχομαι να έχουν υγεία , δύναμή και την υπομονή να συνεχίσουν την ίδια πορεία,κάτι το οποίο φαίνεται ότι θα συμβεί παρ’ολο που επικρατούν δύσκολες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες στην πατρίδα μας, άλλωστε οι περισσότεροι από αυτούς συμμετείχαν σε όλες τις δράσεις και έδειξαν τις δυνατότητες τους

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ είναι η εξής:
Πρόεδρος Φωτεινή Καμίτα-Κτενίδου
Αντιπρόεδρος Θανάσης. Ι. Αριτζόγλου
Ταμίας Κωνσταντίνος Τσέπουρας
Γ.Γραμματέας Πέττυ Σολακίδου
Υπεύθυνη Χορωδίας Σοφία Καραγιαννάκη
Έφορος Εκδηλώσεων Θεολόγης Μελάς
Β’ Έφορος Εκδηλώσεων Σοφία Τσαλκάκη
Εξελεγκτική Επιτροπή
Πρόεδρος Χρήστος Σάββας
Γραμματέας Άννα Μπομπόναρη
Μέλος Παναγιώτα Παγκάκου
Συγχαρητήριά και καλή δύναμη σε όλους

Σταύρος Π. Καπλάνογλου
Γόνος Μικρασιατών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.