Στο Συμβούλιο της Επικρατείας η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ για το νέο μισθολόγιο των ένστολων

rws6hys5r6ujhw5r6uj5wrujr

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, κατέθεσε σήμερα 23.10.2017 αίτημα ακυρώσεως εφαρμογής των διατάξεων του Μέρους ΣΤ’ του ν.4472/2017 μέσω της υπ’ αριθμ οικ.2/52259/ΔΕΠ/19.09.2017 εγκυκλίου του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Γνωστοποιήσαμε από καιρό, πως θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο, συνδικαλιστικής – και όχι μόνο – έκφρασης, προκειμένου να μην εφαρμοστεί το νέο και υποδεέστερο μισθολόγιο που έφερε προς ψήφιση η Κυβέρνηση και μας γνωστοποιήθηκε τρεις ημέρες πριν.

Χωρίς καμία διαβούλευση αλλά και με μια σοβαρή εκκρεμότητα επαναφοράς του μισθολογίου στα επίπεδα του 2012 (Αποφάσεις ΣτΕ), επιχειρήθηκε από την Κυβέρνηση η ακόμη περισσότερο συμπίεση των μισθολογικών αποδοχών πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων Αποφάσεις της Ανώτατης Δικαστικής Αρχής που ήταν υποχρεωμένη να εφαρμόσει.

Καταθέτουμε Αίτηση Ακυρώσεως υποβάλλοντας όλα τα δεδομένα που στοιχειοθετούν πραγματικές μειώσεις και άνιση μεταχείριση μεταξύ ίσων με σκοπό και μόνο την πλήρη εξαθλίωση του βιοτικού επιπέδου των ένστολων. Αντικρούομαι με στοιχεία όλες εκείνες τις κυβερνητικές «φωνές» που διατυμπάνιζαν πως δεν υπάρχουν μειώσεις και πως πρόκειται για μισθολόγιο που προάγει την αξιοκρατία και την δικαιοσύνη! Έχει πλέον το λόγο, η Ανώτατη Δικαστική Αρχή, για την εφαρμογή ή μη του «νέου» μισθολογίου.

Αίτημα Ακύρωσης των μέτρων εφαρμογής του ν.4472/2017 μέσω της εγκυκλίου του Αναπλ. Υπουργού Οικονομικών κατέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων στο Συμβούλιο της Επικρατείας σήμερα 23.10.2017 προσδοκώντας σε μια Απόφαση που θα ακυρώσει την εφαρμογή του νέου μισθολογίου των ένστολων.

Πηγή: sfirixtra.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.