Foxbet.gr: Επιλογές από Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία



8hylkuydcfkydskjy6dsjy

Μετά από ένα πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο, το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει η Δευτέρα με σημαντικά ματς από Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία.

Αξία στον φορμαρισμένο Ατρόμητο

Ξεκίνημα με το παιχνίδι που ολοκληρώνει την αγωνιστική της Superleague ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο. Η Ένωση έρχεται από την «λευκή» ισοπαλία στο Μιλάνο απέναντι στη Μίλαν, αποτέλεσμα που της δίνει σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Για το πρωτάθλημα απέσπασε στο τέλος την ισοπαλία στην Ξάνθη, η οποία έπαιζε με εννέα παίκτες και σήμερα στο άδειο λόγω τιμωρίας «ΟΑΚΑ» θέλει τη νίκη για να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ και να πατήσει κορυφή. Ο Ατρόμητος προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στη λίγκα. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους και η στοιχηματική αξία βρίσκεται στο +1 ασιατικό διπλό.

Για την τρίτη σερί νίκη

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Anoeta», με τη Σοσιεδάδ να υποδέχεται την Εσπανιόλ. Οι Βάσκοι είναι εμφανώς βελτιωμένοι μετά τη διακοπή, έχουν κάνει το «2 στα 2» σε πρωτάθλημα και Europa League, σκοράροντας συνολικά 8 τέρματα. Ο κόουτς Σακριστάν δεν έχει νέα προβλήματα σήμερα και θα παρατάξει τη Σοσιεδάδ με το κλασικό επιθετικογενές 4-3-3. Η Εσπανιόλ από την άλλη, δεν κατάφερε να κερδίσει το Λεβάντε την προηγούμενη εβδομάδα με το τελικό 0-0 να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες. Εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά και χαρακτηριστικό είναι πως έχει σκοράρει μόλις φορά στα τέσσερα φετινά παιχνίδια της μακριά από την Βαρκελώνη. Η νίκη της Σοσιεδάδ αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή, ενώ βρίσκεται και σε ικανοποιητική απόδοση.

Εμπιστοσύνη στα γκολ

Η τελευταία επιλογή για σήμερα έρχεται από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και το Γκιμαράες – Πορτιμονένσε. Αστάθεια δείχνει μέχρι στιγμής η Γκιμαράες, η οποία έχασε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της από τη Μαρσέιγ στη Γαλλία με 2-1, ενώ την ήττα γνώρισε στην τελευταία της υποχρέωση για την εγχώρια λίγκα. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει 7/8 γκολ-γκολ σε όλες τις διοργανώσεις αλλά και 3/4 εντός έδρας over 2,5. Τα σημαντικά προβλήματα των φιλοξενούμενων στην άμυνα είναι αυτά που τους έχουν στοιχίσει στην έως τώρα βαθμολογική τους συγκομιδή. Παράλληλα, η Πορτιμονένσε ζορίζεται ιδιαίτερα εκτός έδρας όπου μετρά 4/4 ήττες, ενώ παίζει και ανοιχτά. Αμφότερες είναι ομάδες που δεν κλείνονται, αγωνίζονται επιθετικά και το over 2,5 μπορεί να μπει στο δελτίο μας.

Επισκεφτείτε το Foxbet.gr, διαβάστε τα previews των αγώνων της ημέρας και δείτε τα προγνωστικά των συντακτών μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.