Ο Λεωνίδας Τρίγκας Βασιλείου από την Κοζάνη στην 3η θέση του Μεσογειακού Πρωταθλήματος Natural Bodybuilding – Δείτε φωτογραφίες222dsfghjsfrgtjfgjgf

Aπό την Κοζάνη και πάλι ο Λεωνίδας Τρίγκας –Βασιλείου ,νικητής του πρωταθλήματος της ΙΝΒΑ / NGBA 1st King & Queen ,του Μεσογειακού Ευρωπαικού Πρωταθλήματος Natural Bodybuilding που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή.

Κατάφερε μετά τη νίκη του Μαίου με τα δύο χρυσά μετάλλια και κύπελλα σε δύο κατηγορίες ( Classic Physique ,Men Physique ) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ,για δεύτερη συνεχόμενη φορά να ξεχωρίσει ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του Natural Bodybuilding που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, επιστρέφοντας με την κατάκτηση της 3ης Θέσης και με διάκριση για το εξωτερικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

111artghasrhtrasthrtf

Ο ίδιος δήλωσε:

«Άλλη μία αγωνιστική περίοδος και για μένα προσωπικά η δεύτερη ,έφτασε στο τέλος της. Επιστρέφω καταλαμβάνοντας την 3η Θέση στο Πανευρωπαικό Μεσογειακό αυτή τη φορά Πρωτάθλημα 1st Κing & Queen του Νatural Βodybuilding INBA /NGBA ,που διεξήχθει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα .

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά όλους ,την οικογένειά μου , γνωστούς και αγνώστους και τον καθένα ξεχωριστά ,για την στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε. Αλλά και τους άσπονδους εχθρούς που με έχουν κάνει πιο δυνατό ,για να τους αποδεικνύω έτσι κάθε φορά με τη νίκη μου πως πρέπει να πιούν οι ίδιοι τελικά το δηλητήριο τους.

Πάνω απ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τον Ένα και Μοναδικό Τριαδικό Θεό ,διότι χωρίς τη βοήθειά του και μετά απ όσες ξαφνικές δυσκολίες πέρασα , δεν θα λάμβανα μέρος σ αυτό τον αγώνα. Τις τελευταίες 3 εβδομάδες μετά από ένα δύσκολο και επώδυνο τραυματισμό και με πολύ δυσκολία στην αναπνοή κατά την άρση των βαρών ,καθόλου αθλητική διαιτητική διατροφή , κατάφερα να ανέβω στη σκηνή και να έχω αυτό το αποτέλεσμα σήμερα. Σε όλους εσάς λοιπόν θα ήθελα να δώσω ένα μήνυμα μετά την δύσκολη αυτή εμπειρία μου. Έχοντας πίστη ,θέληση ,αγάπη και μόνο με τη βοήθεια του Θεού ,μπορείς να ξεπεράσεις ακόμα και το πιο δύσκολο εμπόδιο που μπορεί να βρεθεί μπροστά σου ,για να ανατρέψει μια επιτυχία σου . Σε λίγο θα είμαι πάλι κοντά σας ,μαζί με ένα τρίτο κύπελλο νίκης και με μεγαλύτερη επιθυμία και θέληση για τον επόμενο αγώνα ! Θυμηθείτε ότι δύο είναι οι πιο σπουδαίες μέρες στη ζωή του ανθρώπου … η μία που γεννιέται και η άλλη όταν ανακαλύπτει το Θεό μέσα του και γίνετε καλύτερος Άνθρωπος.

Γεμίστε τη ζωή σας με δημιουργική δράση ,μην περιμένετε από μόνο του να συμβεί κάτι. Κάντε το εσείς να συμβεί ,δημιουργήστε την δική σας ελπίδα ,δημιουργήστε την δική σας αγάπη. Και οποιαδήποτε είναι τα πιστεύω σας ,πιστέψτε και τιμήστε το δημιουργό σας , όχι μόνο περιμένοντας παθητικά για να σας δώσει Εκείνος την επιτυχία από τον ουρανό ,αλλά παλεύοντας κι εσείς με τις δικές σας δυνάμεις όσο μπορείτε , για να βγείτε νικητής σ αυτή τη ζωή. Ο αθλητισμός δίνει σίγουρα μαθήματα ζωής.

Σας ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.