Με λαμπρότητα ο εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



wh74r567w47hw567e567e56

Με λαμπρότητα εορτάστηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 η «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου στην Κοζάνη.

Το πρωί της Παρασκευής τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου και Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλου, ενώ στη συνέχεια αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, αρκετοί φορείς της περιοχής, εκπρόσωποι του επιστημονικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου, της κοινωνικοπολιτικής ζωής της τοπικής κοινωνίας, καθώς και πολίτες της περιοχής.

Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, στις οποίες παρέστησαν εκπρόσωποι πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, καθώς και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

Στο πλαίσιο του Εορτασμού του Προστάτη του Σώματος και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» προσφέρθηκαν την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου ως ένδειξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, από το προσωπικό των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στον οργανισμό «Το χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από τη δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”494″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.