Βράβευση στελεχών του Γ.Ν. Κοζάνης – Πτολεμαΐδας «Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο» σε πανελλήνιο συνέδριο

8ujtrsji64ra5j64ra5wu6jtrsyjΤο Γ.Ν Κοζάνης – Πτολεμαΐδας «Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη βράβευση στελεχών της σε πανελλήνιο συνέδριο που αφορά τις υπηρεσίες υγείας.

Συγκεκριμένα ο προϊστάμενος του τμήματος Πληροφορικής & Οργάνωσης του φορέα Πτολεμαΐδας και συντονιστής των δύο τμημάτων Πληροφορικής του ενιαίου νοσοκομείου Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, Ευθύμιος Καραστογιάννης, με συνεισηγητή τον υπάλληλο του ακτινολογικού τμήματος του φορέα Πτολεμαΐδας, Αδάμ Αδαμίδη, απέσπασε «ΒΡΑΒΕΙΟ» για την εργασία με τίτλο «ΧΡΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ» στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Management Υπηρεσιών Υγείας που διεξήχθη στις 12-14 Οκτωβρίου 2017 στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ευθύμιος Καραστογιάννης έχει αποσπάσει και στο παρελθόν την τιμητική διάκριση «Εύφημη Μνεία» στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Management Υπηρεσιών Υγείας που διεξήχθη στις 7-8 Οκτωβρίου 2016 στο Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» και το βραβείο «Καλύτερης Ερευνητικής Εργασίας» στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Management Υπηρεσιών Υγείας που είχε διεξαχθεί στις 22-24 Οκτωβρίου 2010, στην Ηλεία.

Η διοίκηση του Γ.Ν Κοζάνης – Πτολεμαΐδας τους ευχαριστεί για την παρουσία του νοσοκομείου μέσω αυτών σε πανελλήνιο συνέδριο της υγείας και την προβολή σε πανελλαδικό επίπεδο των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας που προσφέρει το νοσοκομείο προς τους πολίτες.

EK TΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.