Ευρεία σύσκεψη στο Δήμο Βοΐου για το Κέντρο Υγείας Σιάτισταςftkiysi6k5asi654ai654ask56y

Μετά από αίτημα του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Γιώργου Κίρκου και σχετική πρόσκληση του Δημάρχου κ. Δημητρίου Λαμπρόπουλου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα, με θέμα τα κτηριολογικά προβλήματα του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας.

Στη σύσκεψη παρέστησαν ο Δήμαρχος Βοΐου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Ρούσης Αλεξανδρής, ο διοικητής της 3 ΥΠΕ κ. Γιώργος Κίρκος και ο υποδιοικητής κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελευθέριος Τζιλίνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Λάζαρος Γκερεχτές, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Καραμπατζιάς, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Στέργιος Δίκος και τα μέλη κ. Ιωάννης Νάκος και κ. Άννα Ντέρου, η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας κ. Βάια Μουστάκα, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Κοζάνης και Κέντρων Υγείας Ν. Κοζάνης κ. Δημήτριος Ντέντης, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Ν. Κοζάνης κ. Χαράλαμπος Τσεβεκίδης, και ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Εφραίμ, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Παύλο.

Κατά τη συζήτηση τέθηκαν τα προβλήματα σχετικά με την καταλληλότητα του κτιρίου και διαπιστώθηκε η ανάγκη άμεσης αποκατάστασής τους, ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία του Κέντρου Υγείας στο υπάρχον κτίριο έως ότου ολοκληρωθεί η ανέγερση του νέου κτιρίου, όπως έχει ήδη δημοπρατηθεί.

Μετά την τοποθέτηση όλων των παρευρισκομένων και διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, αποφασίστηκε από κοινού να ξεκινήσουν άμεσα όλες οι απαιτούμενες διεργασίες για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του κτιρίου, με συγχρηματοδότηση των έργων εκτέλεσης από το Δήμο Βοΐου, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης, όπως αυτά θα υποδειχθούν από σχετική μελέτη που θα συνταχθεί από τη Διοίκηση της 3ΥΠΕ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.