Μήνας Οκτώβριος “Let’s do it” στην Νεράιδα Κοζάνης – Σεβασμός στο Περιβάλλον – Νεράιδα καθαρή8zxjiutrsjtsjsrjtrashrtjsy7k

Πριν μερικούς μήνες , αρχές καλοκαιριού, συγκροτήθηκε η “Εθελοντική Κίνηση Γυναικών Νεράιδας”.

Στην πρώτη συνάντηση που κάναμε τις ενημέρωσα, για τα προβλήματα καθημερινότητας της Νεράιδας και για την αντιμετώπιση αυτών από το Δήμο μας.

Μου εξέφρασαν την ανησυχία τους και πως θα αναλάβουν πρωτοβουλία δράσης, έτσι ώστε να συνεισφέρουν στο να βελτιωθεί η Ποιότητα Ζωής των κατοίκων της Νεράιδας.

Στις αρχές του Οκτώβρη ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού, κλάδεμα δένδρων και καλλωπισμού των κοινόχρηστων χώρων της Νεράιδας.

Οφείλω να σημειώσω, πως καθόλη την διάρκεια των δύο εβδομάδων που πέρασαν, εργάζονταν καθημερινά, με ζήλο, πάθος, αλληλεγγύη, ξεπερνώντας την φυσική τους δύναμη και με κίνδυνο να κατακρημνισθούν στις μεγάλες κλίσεις τους εδάφους.

Δεν θα παραλείψω και την συμμετοχή των μεγαλυτέρων να φροντίζουν καθημερινά, να προσφέρουν καφέ συνοδεία παραδοσιακών προγευμάτων, όπως τα πεντανόστιμα πησία, κουτελέρ, και διάφορες πίτες.

Συλλέχτηκαν 92 σακούλες απορριμμάτων με ανακυκλώσιμα υλικά, 31 σακούλες με διάφορα και έγιναν 106 δρομολόγια με τρακτέρ και αγροτικό.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ………

Είμαι περήφανος, για την Εθελοντική Κίνηση Γυναικών Νεράιδας και τις Συγχαίρω κάθε μία ξεχωριστά.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από το χθεσινό γεύμα εργασίας

Ξενοφών Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράιδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.