ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Υποστήριξη των πληγέντων από τη θεομηνία, κατοίκων της Σαμοθράκης

arsis_koz_34534653

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, ανταποκρινόμενη στην έκκληση βοήθειας από ανθρώπους και φορείς της δοκιμαζόμενης από τη πρόσφατη θεομηνία, Σαμοθράκης, αναλαμβάνει δράση για συγκέντρωση αναγκαίων υλικών. Ενδεικτική είναι η ολοκληρωτική καταστροφή που το Κέντρο Υγείας του νησιού υπέστη, με τη συνακόλουθη καταστροφή φαρμακευτικού υλικού και ιατρικού εξοπλισμού.

Όποια/ος θέλει να συνδράμει στην προσπάθεια συγκέντρωσης των αναγκαίων υλικών μπορεί να φέρνει κάποιο από τα παρακάτω είδη (που μας ζητήθηκαν), κάθε απόγευμα 05:00-09:00 και μέχρι την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης που βρίσκεται στην οδό Αγίου Χριστοφόρου 6 (στο πλακόστρωτο δρομάκι, λίγο πιο κάτω από την Αίθουσα Τέχνης).

Συγκεκριμένα:

Ρολά για εξεταστικά κρεβάτια
Χαρτοβάμβακα
Χειροπετσέτες
Υγρά αντισηπτικά χεριών
Υγρά αντισηπτικά επιφανειών
Αλκοολούχο οινόπνευμα
Σκούπες
Σφουγγαρίστρες
Κουβάδες
Σφουγγάρια
Σακούλες σκουπιδιών
Βετεξ
Μπαταρίες 3Α-2Α
Λάμπες 100W
Πλαστικά ποτηράκια-κουπάκια

Σύντομα θα ανακοινωθούν και επόμενες δράσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: http://arsiskozanis.blogspot.gr, ή στη σελίδα: www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.