Το 1ο Πανελλήνιο ανοιχτό αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κοζάνης

iy65edjykdejyedyjdeyd

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης προκήρυξε και ενέταξε στο αγωνιστικό πρόγραμμα της περιόδου 2017-18, το 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ των μικρών ηλικιών (παμπαίδων-παγκορασίδων, παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων).

Το γεγονός αυτό τιμά την πόλη μας και καταδεικνύει την πανελλήνια αναγνώριση της προσφοράς του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τα ιδεώδη της στην περιοχή μας.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και μετά από πρόταση του συλλόγου μας, την σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας και την παραχώρηση του Δήμου Κοζάνης επιλέχθηκε το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης ως ο πλέον κατάλληλος αγωνιστικός χώρος για την τέλεσή του.

Στην πόλη μας θα φιλοξενηθούν πάνω από 200 μικροί αθλητές και αθλήτριες, συνοδοί γονείς και προπονητές από όλη την Ελλάδα για ένα τριήμερο.

Με τιμή

Ο πρόεδρος Ο πρόεδρος
του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ                     του Ο.Α.Π.Ν. ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Διδασκάλου Κων/νος                    Ιωαννίδης Ιωάννης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.