Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτος για το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών στην Κοζάνη



88zujtrdskjysykjrsjtrsjtl

Τα εγκαίνια του ΚΕΥΔ (Κέντρου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών) πραγματοποίησε στην Κοζάνη το Σάββατο, 7-10-2017, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Παπαδημητρίου.
Το ΚΕΥΔ βρίσκεται στον ημιόροφο της (παλιάς) Νομαρχίας Κοζάνης.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος, ο οποίος δήλωσε πως τα ΚΕΥΔ εξυπηρετούν όλους τους δανειολήπτες στις καθημερινές τους δοσοληψίες με τις τράπεζες και παρέχουν πληροφορίες για το νόμο Κατσέλη (ν. 3869/2010), τον εξωδικαστικό μηχανισμό για τα επιχειρηματικά κόκκινα δάνεια (ν. 4469/2017), καθώς και για τις εισπρακτικές εταιρείες, τους ακατάσχετους λογαριασμούς κτλ.

Με αφορμή τα εγκαίνια του ΚΕΥΔ και την παρουσία της ΠροΪσταμένης της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κας Χαμηλού, πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕ Κοζάνης, συνάντηση με τους ορισμένους από την ΕΓΔΙΧ συντονιστές του εξωδικαστικού μηχανισμού (στη Δ. Μακεδονία), καθώς και με το Δ.Σ. του Συλλόγου Λογιστών Κοζάνης και με την παρουσία των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, Γιάννη Θεοφύλακτου και Μίμη Δημητριάδη.

Ο βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος τόνισε την επιτυχία της Κυβέρνησης κατά την ψήφιση του εξωδικαστικού μηχανισμού για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, ενώ αντηλλάγησαν απόψεις και προβληματισμοί για την λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΓΔΙΧ και την ανάγκη αποτελεσματικής συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων μερών (επιχειρήσεις, λογιστές, δικηγόροι, τράπεζες, δημόσιο, ΕΦΚΑ, συντονιστές), ώστε το στοίχημα αυτό του επιχειρηματικού κόσμου να έχει αίσιο τέλος.

Με εκτίμηση,
Από το γραφείο του βουλευτή Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ)
Γιάννη Θεοφύλακτου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.