Η 8η Ποδηλατοδρομία από τον Φυσιολατρικό Όμιλο Κομνηνών Εορδαίας: Η εκδήλωση που έγινε πλέον θεσμός



998etrwr5tjhywe5uhjyretuhtr

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε και εφέτος ο Φυσιολατρικός Όμιλος Κομνηνών «Φίλοι του βουνού» την 8η συνεχή ποδηλατοδρομία σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βερμίου.

Η εκδήλωση, που είναι η μοναδική στο Δήμο Εορδαίας, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας χωρίς αυτοκίνητο. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη. 60 και πλέον ποδηλάτες ξεκίνησαν από την πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Μεσοβούνου, μια ατελείωτη ουρά από παιδιά, έφηβους, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, με την ίδια εμφάνιση, για μια διαδρομή 6 και πλέον χιλιομέτρων, για να τερματίσουν στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Κομνηνών, όπου τους περίμεναν συγγενείς και φίλοι.

Στους συμμετέχοντες ο Όμιλος προσέφερε «Αναμνηστικό Συμμετοχής» και αναψυκτικά. Επίσης έγινε κλήρωση ενός ποδηλάτου προσφορά της ΑΕ ΚΑΤΑΚΗΣ «SUZUKI» την οποία η Διοίκηση των διοργανωτών ευχαρίστησε θερμά.

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Κομνηνών «Φίλοι του βουνού» ευχαρίστησε την «Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας» που πάντα είναι κοντά σε όλες τις εκδηλώσεις του, τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βερμίου κ. Θέμη Απατσίδη, για την συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά του, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Δημήτριο Πολυχρονίδη και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Παντελή Τσιλφίδη.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε η Διοίκηση τον εκπρόσωπο της Κατάκης ΑΕ και Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Καραϊσκο για την αμέριστη και διαχρονική συμπαράστασή του, ο οποίος μάλιστα παρέδωσε το ποδήλατο στον μικρό τυχερό ποδηλάτη Μιχάλη Συμεωνίδη, παρουσία και του προέδρου του Ομίλου Νίκου Τεληγιαννίδη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.