Διακοπές ρεύματος την Τρίτη και την Τετάρτη σε αρκετές περιοχές της Π.Ε. Κοζάνης – Δείτε αναλυτικά



dei_logo1Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι λόγω τεχνικών εργασιών του ΑΔΜΗΕ, θα γίνουν οι κάτωθι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος:

Την Τρίτη 10-10-2017 και από ώρα 07:15 έως 15:00 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές του Δήμου Σερβίων Βελβεντού: Γούλες, Ρύμνιο, Προσήλιο, Μικρόβαλτο, Τρανόβαλτο, Λαζαράδες, Ελάτη, Φρούριο, Παναγιά καθώς και στην περιοχή του ΥΗΣ Ιλαρίωνα και στο εργοστάσιο της ¨Σκούμτσας¨.

Επίσης, την Τρίτη 10-10-2017 και από ώρα 07:15 έως 09:00 και 15:30 έως 16:00 θα γίνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές του Δήμου Σερβίων Βελβεντού: Πολύρραχο, Λάρκο, Κεραίες τηλεοπτικών-ραδιοφωνικών σταθμών στον Μεταξά, Παλιά Λάβα Καστανιάς, Τριγωνικό, Μεταξάς, Λιβαδερό.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι λόγω τεχνικών εργασιών του ΑΔΜΗΕ, θα γίνουν οι κάτωθι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος:

Την Τετάρτη 11-10-2017 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 10:00 στις εξής περιοχές του Δήμου Σερβίων Βελβεντού: τμήμα της πόλης των Σερβίων, στον κόμβο προς Κοζάνη και στην έξοδο προς Λάρισα.

Επίσης, την Τετάρτη 11-10-2017 και από ώρα 07:15 έως 07:30 και 15:30 έως 16:00 θα γίνουν 2 ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές του Δήμου Σερβίων Βελβεντού: Πολύρραχο, Λάρκο, Κεραίες τηλεοπτικών-ραδιοφωνικών σταθμών στον Μεταξά, Παλιά Λάβα Καστανιάς, Τριγωνικό, Μεταξάς, Λιβαδερό.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.
Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ
Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.