Συλλήψεις από την Ασφάλεια Κοζάνης σε Ημαθία και Πιερία για διακίνηση ναρκωτικών – Δείτε βίντεο και φωτογραφία



8888srthrtsyrtyjhutreytr

Συνελήφθησαν -2- άτομα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης σε περιοχές της Ημαθίας και της Πιερίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων -2- κιλά και -130,8- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -1- ατζέντα με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών

Χθες, (06-10-2017) απογευματινές ώρες από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης συνελήφθησαν σε περιοχές της Ημαθίας και της Πιερίας, δυο (2) υπήκοοι Αλβανίας, ένας 31χρονος άνδρας και μία 45χρονη γυναίκα, για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης και της εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατελήφθη ο 31χρονος, ο οποίος μετέβη σε περιοχή της Ημαθίας οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 45χρονης, να πουλά ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -1- κιλού και -940- γραμμαρίων έναντι χρηματικού ποσού. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ανωτέρω βρέθηκε το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ και -1- κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 31χρονου και της 45χρονης σε περιοχή της Πιερίας, βρέθηκαν να κατέχουν:
-190,8- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
-2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
-1- κινητό τηλέφωνο και
-1- ατζέντα που περιείχε χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με διακίνηση ναρκωτικων.

Ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, ζυγαριές ακριβείας, -1- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό -150- ευρώ, κινητά τηλέφωνα και -1- ατζέντα κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.