Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Ντζιμάνης στην Εκδήλωση για τα 25 χρόνια Διπλωματικών Σχέσεων Ελλάδας-Καζακστάνw4r56hw456hujw56ujw5u6y5rΟ Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Ντζιμάνης Γεώργιος, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Καζακστάν, εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση, στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 25 ετών από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων της Δημοκρατίας του Καζακστάν και της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας του Καζακστάν και του Πρέσβη της χώρας, κ. Alexei Volkov στην αίθουσα συναυλιών του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός.

Το εορταστικό πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε συναυλία της γνωστής Καζάχας καλλιτέχνιδας Zhaniya Aubakirova η οποία έπαιξε στο πιάνο κομμάτια του διεθνούς ρεπερτορίου.

Τόσο ο κ. Volkov, όσο και ο κ. Ντζιμάνης δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τις αμοιβαίες προσπάθειες για την ενδυνάμωση της συνεργασίας και των διμερών σχέσεων των δύο χωρών, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διπλωματίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΤΖΙΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Βουλευτή Κοζάνης – ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.