Χορωδία Παραδοσιακής μουσικής και Σεμινάριο Κιθαριστικών Συνόλων από το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης



odeio_kozanis

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ Δ.Ω.Κ.

Στο Δ.Ω.Κ. θα λειτουργήσει από τη φετινή σχολική χρονιά Χορωδία Παραδοσιακής μουσικής. Για τη συμμετοχή στη Χορωδία δεν προαπαιτούνται μουσικές γνώσεις πλην της αγάπης για το παραδοσιακό τραγούδι.

Οι ακροάσεις για συμμετοχή θα γίνουν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και ώρα 7.30μ.μ. Υπεύθυνος καθηγητής του τμήματος είναι ο κ. Βασίλης Δόντσιος, καθηγητής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής. Στόχος της χορωδίας είναι η εκμάθηση παραδοσιακών τραγουδιών και η από κοινού σύμπραξη με την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής του Δ.Ω.Κ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Ωδείου στο 24610-34932.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ – GUITAR WIRED

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης, ανοίγει την αυλαία του φετινού καλλιτεχνικού προγράμματος διοργανώνοντας σεμινάριο κιθαριστικών συνόλων με τον καταξιωμένο κιθαρίστα Κώστα Μακρυγιαννάκη.

Το Εργαστήριο Κιθαριστικών Συνόλων στοχεύει στην μελέτη της ερμηνείας έργων μέσα από την κατανόηση και διαχείρηση παραμέτρων όπως η αντίληψη στην ομαδική επιτέλεση των έργων (ensemble playing), η παραγωγή του ήχου, η διαχείριση «λαθών», ο επιμερισμός των ρόλων κ.ά. Το εργαστήριο απευθύνεται σε σπουδαστές κιθάρας όλων των επιπέδων σπουδών και θα πραγματοποιηθεί σε ομάδες, όπου η μία θα είναι αφιερωμένη στους σπουδαστές που τώρα ξεκινούν και η άλλη στους μεγαλύτερους.

Το σεμινάριο – εργαστήριο θα λάβει χώρα την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στην αίθουσα «Δρίζειο» του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης και η ώρα θα γνωστοποιηθεί σε καθένα συμμετέχοντα ως τις 6/10.

Πληροφορίες συμμετοχής στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης (2461034932). Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.