Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα του Δήμου Κοζάνης



dimotiko_simvoulio2346564253

Στην πρόσληψη σαράντα ενός ατόμων θα προχωρήσει ο Δήμος Κοζάνης και συγκεκριμένα στις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας.

Πρόκειται για νέες θέσεις μέσω ΑΣΕΠ εκ των οποίων οι 3 οδηγοί απορριμματοφόρου, 1 θέση οδηγού σαρώθρου (σκούπα) και οι υπόλοιποι είναι συνοδοί απορριμματοφόρου. Οι προσλήψεις θα γίνουν με την προκήρυξη η οποία και αναμένεται του Υπουργείου Εσωτερικών όπως έχει ανακοινωθεί στο διάστημα των απεργιακών κινητοποιήσεων και των καταλήψεων των παρατασυμβασιούχων.

Στον διαγωνισμό όπου θα προκηρυχθούν 4000 θέσεις σε όλη την Ελλάδα θα μπορούν να συμμετέχουν με μοριοδότηση που θα λάβουν όλοι όσοι έχουν εργαστεί στο Δήμο Κοζάνης, με την προϋπηρεσία να λαμβάνεται υπόψιν έως και τον Ιούνιο του 2017 καθώς επίσης και των παρατασυμβασιούχων οι οποίοι και θα παραμείνουν στην δουλειά τους έως το Μάρτιο του 2018.

Το θέμα που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Γιάννη Γρηγοριάδη, πέρασε ομόφωνα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.