Έκτακτη συνάντηση εργασίας του δικτύου των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της Εγνατίας Οδού στην Κοζάνη



DSC043475897859675496779677

Έκτακτη, συνάντηση εργασίας, του δικτύου των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του άξονα της Εγνατίας Οδού, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1 Οκτωβρίου στην πόλη της Κοζάνης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν τα ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, Βέροιας, Κομοτηνής και Ιωαννίνων. Κατά τις εργασίες της συνάντησης, οι Πρόεδροι των ΔΗΠΕΘΕ αναφέρθηκαν σε κάποια από τα κυριότερα θέματα, που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα ΔΗΠΕΘΕ της χώρας μας το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα αναλύθηκαν διεξοδικά, οι δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες και τα προβλήματα που προκύπτουν σχετικά με την πρόσληψη καλλιτεχνικών διευθυντών στους οργανισμούς τους, η αντιφατική απαίτηση του Υπουργείου Πολιτισμού για την άμεση τοποθέτηση καλλιτεχνικών διευθυντών ώστε να συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται προγραμματικά από το Υπουργείο, καθώς και το μέλλον των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων στην χώρα μας.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις, με την Πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Κα Λίλα Καφαντάρη και με τον Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης και Σκηνοθέτη, Κο Θέμη Μουμουλίδη.

Οι εκπρόσωποι των ΔΗΠΕΘΕ είχαν επίσης την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν και την παράσταση, συμπαραγωγής ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και Εθνικής Λυρικής Σκηνής, «Και άλλαξε το δέρμα της η Γη» από την Εφηβική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.