Παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης «Νόρμα» του Bellini σε ζωντανή μετάδωση από τη Νέα Υόρκη στην Καστοριάefyuilugykfyulkdyk6u77567y

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017-2018: ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:55 ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ«ΝΟΡΜΑ» ΤΟΥ BELLINI ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ “ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη.

Η σεζόν ξεκινάει με μια νέα παραγωγή της τραγωδίας του μπελκάντο, τη «Νόρμα» του Bellini με την κορυφαία Sondra Radvanovsky στον ομώνυμο ρόλο. Το ρόλο αυτό ερμήνευσε θριαμβευτικά στη Met το 2013, όπως και σε μια σειρά ακόμα εμφανίσεις στην Canadian Opera Company, στη SanFrancisco Opera, την Bavarian State Opera, το GranTeatre delLiceu και τη Lyric Opera of Chicago, γεγονός που την τοποθετηθεί ως μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες του κόσμου, στον ομώνυμο ρόλο. Συμπρωταγωνιστεί η Joyce Di Donato,στο ρόλο της συντρόφου και αντίζηλου της Νόρμα, με τον Joseph Calleja ως Πολιόνε και τον Matthew Rose ως Οροβέζο. Διευθύνει ο Carlo Rizziκαι σκηνοθετεί ο Sir David McVicar.

Νόρμα – Vincenzo Bellini
Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 στις 19:55
Διευθυντής ορχήστρας: Carlo Rizzi
Σκηνοθεσία: Sir David McVicar
Σκηνικά: Robert Jones
Κοστούμια: Moritz Junge
Φωτισμοί: Paule Constable
Διανομή: Sondra Radvanovsky (Νόρμα), Joyce Di Donato (Ανταλτζίζα), Joseph Calleja (Πολιόνε), Matthew Rose (Οροβέζο)
Διάρκεια: 3 ώρες & 4 λεπτά με 1 διάλειμμα 30 λεπτών

dtjytjytsjystsytjsytijyr65ury

Τιμές εισιτηρίων:
15,00 € κανονικό εισιτήριο.
10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.
7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ», του φύλλου 904, που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, ισχύει για 15 διπλά εισιτήρια και είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου στη εφημερίδα (ΟΔΟΣ, Μητροπόλεως 4, β’ όροφος, τηλ. 2467029638, e-mail: odos-kst@otenet.gr) η οποία θα καταρτίσει ονομαστικό εκπτωτικό κατάλογο.

Η παράσταση θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς Ορεστειάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς» Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) τηλ. 2467026777.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης «Νόρμα» του Bellini σε ζωντανή μετάδωση από τη Νέα Υόρκη στην Καστοριά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.