Ευχαριστήριο της Ομοσπονδίας Έμπορων Πωλητών Λαϊκών Αγορών ΑΜΘ για τη διοργάνωση του φετινού Νιάημερου στην Κοζάνη



panigiriDSC_0095

Ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Έμπορων Πωλητών Λαϊκών Αγορών ΑΜΘ οφείλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημόσια όλους τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Κοζάνης, για την διοργάνωση της εμποροπανήγυρις του Δήμου Κοζάνης, γνωστή ως Νιαήμερος.

Η διοργάνωση, η φιλοξενία και πρόσφορα όλων ήταν πέραν του δέοντος.

Όλοι οι συντελεστές υπερέβην τον εαυτόν τους, προσπαθώντας να υπηρετήσουν με κάθε τρόπο το πανηγύρι που έχει γίνει θεσμός στο Δήμο της Κοζάνης.

Η φετινή διοργάνωση ήταν εξαιρετική και καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, μια και η οργάνωση, η τάξη και η καθαριότητα ήταν εμφανής σε κάθε επισκέπτη.

Όλα τα παραπάνω δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν χωρίς την βοήθεια της Δημοτικής Αρχής Κοζάνης η οποία μέσω του Δημάρχου της κ. Λευτέρη Ιωαννίδη καθώς και όλων τον υπηρεσιακών παραγόντων τους οποίους θα ήθελα να επαινέσω όλους μαζί, αλλά και έναν έναν προσωπικά.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές, εμφανείς και μη, για ακόμη μια φορά για την φιλοξενία, και να τους πω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, ότι θα είμαστε δίπλα τους για οτιδήποτε νομίζουν πώς μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελούν, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη της περιοχής τους που με ζήλο και αυταπάρνηση υπηρετούν.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος             Ο Γ. Γραμματέας

Συμεών Ηλίας         Δεμερτζής Θεοφάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.